dimecres, 25 de setembre del 2013

TAVERNES CONTINUA DEPOSITANT I CREMANT A L'AIRE LLIURE EN UN SOLAR MUNICIPAL

Tornem a denunciar que el govern del senyor Jordi Juan continua usant com a abocador un solar de propietat municipal, pròxim a l'estació de trens, i en el que també crema branques, llenya, restolls o material procedent del cementeri com a corones mortuòries o restes de taüts. Ahir dimarts han tornat a cremar els materials allí abocats i a les 16:00h ja no hi havia ningú vigilant el foc com demostren les fotos que adjuntem. "És una temeritat depositar i cremar materials en eixa zona però encara ho és mes abandonar-la sense que el foc s'haja apagat totalment"

El PP considera que les explicacions donades pels regidors Canet i Llacer no justifiquen la situació de perill i i irregularitat que han generat ells amb la seua decisió de convertir eixe solar en un abocador i en una zona de cremes a l'aire lliure.

“És incomprensible que l'alcalde, davall l'excusa d'un suposat estalvi econòmic, continue infringint la normativa que l'ajuntament que el governa ha aprovat i, a més, amb l'agreujant de generar un perill innecessari”

L'excusa que dóna el govern de senyor Juan és inacceptable. L'Ajuntament és el garant que es complisca la normativa urbanística i mediambiental a Tavernes i no ha d'incomplir-la. L'excusa de l'estalvi que han donat la Sra Canet i el Sr Llacer no ens val ja que la mateixa excusa podria donar-la una empresa que, per a estalviar, es negara a instal·lar sistemes de depuració o una discoteca que, també per a estalviar, no voldria aïllar acústicament; segur que, en ambdós casos, a l'Ajuntament no li valdria l'excusa de l'estalvi i, lògicament, els denegaria el permís.

Encara estem esperant que el senyor Juan ens informe, a nosaltres i als veïns de Tavernes, si l'activitat de depòsit i cremes que esta realitzant l'Ajuntament en eixe solar municipal té totes les llicències, permisos i mesures de seguretat necessàries.

El govern de Tavernes ha de deixar-se d'excuses, deixar de donar voltes i buscar una alternativa legal i sostenible per a desfer-se dels materials que porta depositant i cremant a l'aire lliure en este solar municipal des de fa més d'un any.

"S'estan depositant i cremant materials sense cap tipus de control ni vigilància prop d'empreses amb materials inflamables com material per a lacar, paper o teles"

 
 Les fotos son de dimarts, dia 24 de setembre a les 16:00h, en elles es pot comprobar que la zona està fumejant i que no hi ha ningú vigilant.