dimecres, 11 de setembre del 2013

"BONES FESTES". Article per al BIM de setembre



Aprofitant estes Festes ens haguera agradat dir que l'any que ve es pagaria menys IBI per a donar un respir a l'economia familiar dels veïns de Tavernes i, especialment, als que, per culpa de la crisi, no tenen treball però l'alcalde no ha volgut que acordem una rebaixa de l'IBI per a 2014 i l’apujarà altre 10%.


Ens agradaria dir-los que tots els polítics de Tavernes s'han rebaixat el sou un 20% però l'alcalde no vol que es toque ni el seu sou ni el dels regidors. Ens haguera agradat que eixos diners estalviats en sous es dedicara a polítiques d'ocupació que ajudaren als 2.085 parats que, desgraciadament, hi ha a Tavernes.


Ens haguera agradat dir-los que nosaltres, els regidors i les regidores del PP, hem treballat de valent per a preparar unes bones festes però, incomprensiblement, la regidora de festes no ens ha deixat col·laborar en la programació i disseny de les festes d'enguany. Nosaltres haguérem volgut unes festes amb protagonisme d'artistes i associacions locals, mes activitats per als xicotets i un bon grup o un bon DJ per als jóvens però no han volgut escoltar-nos.


El que no pot impedir el govern en minoria del BLOC-PSPV és que, a pesar de la seua intransigència, continuem treballant per Tavernes i que desitgem que disfruteu de les festes de Tavernes 2013.


BONES FESTES A TOTS I A TOTES