dimecres, 4 de setembre del 2013

Campanya “Quan compres pensa en Tavernes” de les Noves Generacions de Tavernes

Les Noves Generacions de Tavernes han iniciat aquest dilluns la campanya “Quan compres pensa en Tavernes”, la qual, segons expliquen, perseguix una doble finalitat: promoure les papereries e imprentes del poble i obrir la porta de la solidaritat un més tant dur com és septembre.

Cartell de la campanya

“Hem de recordar que Tavernes som tots, veïns i veïnes, associacions, comerços i entitats, i recolzant-nos els uns als altres podrem creixer junts, tant econòmicament, com humanitariament” assenyalen els joves populars. 
 
Tavernes conta amb numeroses papereries e imprentes on fer les nostres compres necessaries per començar aquest nou curs que va a iniciar-se. “No hem d'acudir a cap establiment de fora del poble per comprar aquests dies els llibres, llibretes, llapis, pintures, i demes utensilis que els més joves necessiten per acudir de nou a les aules. Açi a Tavernes, al costat de la nostra casa, trobem uns grans professionals del sector que ens assesoraran en tot alló que necessitem adquirir, amb una excel·lent atenciò i unes magnifiques ofertes, oferint uns productes de gran qualitat.

No obstant, no totes les families corren la mateixa sort. Per a molts dels nostres veïns és una gran tasca poder aplegar a final de més, i si el més es septembre, la situació empitjora ja que els més menuts han d'anar de nou a l'escola, i per a molts es dificil adquirir el material que els seus fills necessiten. 
 
La campanya “Quan compres, pensa en Tavernes” ha estat organitzada per tal d'afavorir tambe la solidaritat. Als distints comerços que es dediquen a la venta de material escolar han sigut repartits unes caixes on, aquell que vullga, deposite un utensili, ja siga nou, o utilitzat. El material escolar que siga recollit serà entregat a les distintes ONGs per tal que es distribuixca entre aquells que més ho necessiten, i que la despesa que suposa la compra de material escolar, siga més lleugera.

Segon indiquen les Noves Generacions del PP, “pensem que la campanya “Quan compres, pensa en Tavernes” es una bona forma d’ensenyar als xiquets que no tothom té els mateixos recursos, i que cal ser solidaris amb la resta de xiquets, i que de segur, els pares d'aquests els compraran el material necessari a la nostra ciutat”

Per últim, els joves populars han vollgut donar les gràcies a tots els comerços que han col·laborat, ja que sense ells, aquesta iniciativa no havera pogut tirar endavant.