dimarts, 9 de juliol del 2013

REUNIÓ INFORMATIVA POLÍTIQUES D'OCUPACIÓ

El Partit Popular de Tavernes ha preparat una reunió informativa per a donar a conéixer les polítiques d'ocupació que promouen la Diputació, la Generalitat i el govern de la nació. A totes estes polítiques d'ocupació pot adherir-se el nostre Ajuntament.

El grup popular ha pres esta decisió després de veure com Jordi Juan va amb retard en accions de foment d'ocupació “el govern de Juan va a esclat de les polítiques del PP en matèria de formació i foment d'ocupació. En el pressupost de l'any passat, que està prorrogat en el present exercici, no es va consignar ni un euro per a polítiques d'ocupació o de formació. El pressupost que va presentar el Bloc i el PSPV per al 2013 tampoc tenia cap consignació per a estes partides, per la qual cosa el PP i la regidora Karina Vercher van votar en contra del mateix” ha declarat el portaveu popular Manolo Vidal.

El pla d'ocupació conjunt de les administracions valencianes consta de dos parts.
 
La primera part contemplava tallers d'ocupació que recentment ha sol·licitat l'ajuntament gràcies a què el ple va aprovar per unanimitat, però amb la negativa del govern de Juan a la nostra proposta d'augmentar l'aportació fins a 50.000€, una modificació de crèdit per a poder sol·licitar esta ajuda. “S'ha demostrat que el PP tenia raó quan votava en contra dels pressupostos presentats per Juan perquè no incloïen cap crèdit per a polítiques d'ocupació”
La segona és una iniciativa conjunta entre Generalitat, Diputació i els ajuntaments que consistix a finançar a parts iguals els 1.125 euros que costa cada contracte del menys tres mesos i de 25 hores setmanals.
 
La falta de previsió i de sensibilitat del govern del senyor Juan en temes d'ocupació i mesures contra la desocupació ha quedat de nou patent.
 
El govern municipal té diners per a qualsevol classe d'activitats propagandístiques, per a actes d'índole nacionalista, per a pagar informes d'advocats, per a macrocavalcades de reis, per a festiverns i per a moltes altres coses supèrflues  “però per a foment d'ocupació i formació no té ni un euro, i això és molt greu i preocupant en moments de crisi i elevades taxes de desocupació com els que estem vivint” indica el portaveu popular Manolo Vidal.
 
Per això, el divendres el Partit Popular de Tavernes convoca una reunió, en la Casa de la Cultura de Tavernes, per a informar sindicats, empresaris i veïns el pla d'ocupació dissenyat per la Diputació de València, a què es poden sumar els ajuntaments que ho desitgen. Este pla facilita ajudes per a la contractació de treballadors a fi d'intentar disminuir l'elevada desocupació que patix la nostra ciutat.
 
L'acte serà divendres que ve, 12 de juliol, a les 20 hores en la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna.