dimecres, 3 de juliol del 2013

El PP respecta la decisó de la jutgessa que torna a considerar a Karina Vercher regidora no adscrita

Hui 3 de juliol la jutgessa titular del jutjat núm. 3 del Contenciós-Administratiu ha revocat la mesura cautelar que  va prendre el passat 19 d'abril.

Açò significa que per mitjà de la mencionada mesura cautelar el 19 d'abril la regidora Karina Vercher era considerada membre del grup municipal EUPV, grup al què deixa de pertànyer a hores d'ara, de manera provisional fins que recaiga sentència en ferm, per a ser considerada regidora no adscrita.

Esta resolució judicial que hui ha dictat la jutge no és ferm i pot recórrer-se. Pel que la regidora Karina Vercher realitzarà allò que considere més convenient per als seus interessos.

Per la nostra part, el Partit Popular de Tavernes de la Valldigna, sempre hem acatat i respectat les decisions judicials. El 19 d'abril per resolució judicial la regidora Karina Vercher era membre del grup municipal d'EUPV i es van prendre decisions polítiques. Entre elles la de dur a terme una moció de censura contra el govern minoritari en la nostra ciutat del Sr. Juan. Hui 3 de juliol, la mateixa jutge considera també per resolució que dita regidora deu considerar-se no adscrita i, novament, el nostre partit així ho accepta llevat que concórreguen noves resolucions judicials.

Este respecte a la legalitat i a les decisions judicials no s'han vist reflectides en la mateixa mesura per representants de l'actual govern minoritari municipal PSOE – Compromís-Bloc del Sr. Juan que celebren o desacrediten a la jutgessa i les seues actuacions judicials quan els interessa.

Des del Partit Popular de Tavernes de la Valldigna manifestem que continuarem treballant pels nostres veïns utilitzant les les ferramentes que ens oferix la llei.