diumenge, 7 de juliol del 2013

Concentració de Bandetes Infantils



Ahir es va celebrar la 3ª concentració de Bandetes Infantils al Cinema Olimpo de la Platja de Tavernes. Una iniciativa que es va iniciar l’any 2010 per a donar a conèixer als més menuts el valor de la música i que any rere any aconsegueix atraure a més espectadors, tan majors com menuts. Els nostres regidors locals Carmen Alario, Mario Enguix, Salva Ferrando y Salva Sansaloni no volgueren pedres aquesta cita amb els musics més joves de la nostra localitat i acudiren al lloc quedant-se bocabadats amb l’espectacle musical.
Salva Sansaloni, Salva Ferrando, Mario Enguix i Carmen Alario


En aquesta 3ª edició actuaren les Bandes de Bétera, Alcàsser i la de Tavernes. El recinte del cinema Olimpo es queda menut.

L’encarregada de començar l’acte fou la Banda Juvenil del Centre Artístic Musical de Bétera, la cual ens va deleitar amb les cançons Excalibur de James Swearingen y Coliseum de Hugo Chinesta. La bandeta estava dirigida pel director Don. Alfonso Bautista Piquer. 

La segona banda en actuar fou la Banda Infantil de la Societat Musical de Santa Cecilia d’Alcàsser, on la seua directora Mari Carmen Martinez, ens va fer gaudir, junt als joves musics, de cançons com Bravo por la musica, Tell Me, Forrest Gump o Yannkee.

Finalment, per a clausurar aquesta concentració de bandetes infantils i juvenils, actuà la Banda Infantil de l’Escola Elemental de Musica Eduardo Arnau de la nostra localitat, la cual va deixar el llistó ben alt amb l'interpretació musical de Pirates del Carib de Klaus Badel; Highlights from Harry Potter de John Williams, My heart will go on; Baby elephant walk i Tequila. Aquesta bandeta fou dirigida pel director Juan Francisco Torres Franco i ens mostraren que la musica a Tavernes té un arrelament molt gran i que em d’apostar per la formació dels nostres joves al voltant de la musica.