dijous, 11 de juliol del 2013

LES POSTES SANITARIES DE LA PLATJA, QUE HAN COSTAT 40.000 €, NO ESTÀN BEN SENYALITZADES

El Partit Popular de Tavernes exigix que se senyalitzen adequadament les postes sanitàries recentment adquirides per l'Ajuntament per al servici de salvament i socorrisme de la platja.

No se sap si el que hi ha en la platja és una posta sanitària o un xiringuito.
 
L'única identificació que tenen estes dos noves postes és un cartell de paper subjecte amb xinxetes en l'entrada de la posta. 

Estes dos postes sanitàries han costat mes de 40.000 euros i l'ajuntament no ha exigit que estigueren correctament senyalitzades i equipades. No és seriós que estiguen senyalitzades únicament amb un cartell de paper subjecte amb xinxetes que pot desprendre's per la pluja, el vent o un acte vandàlic. 

També hem rebut queixes que les postes no disposen de tot el material necessari per a una correcta atenció als banyistes.

La posta principal no disposa d'una cadira de vigilància elevada pròxima amb el que el camp de visió del socorrista es reduïx notablement.

Les postes han d'estar adequadament identificades i, a més, ha de col·locar-se senyalització tant en l'arena com en les vies pròximes per a ser localitzades fàcilment i açò el govern de Juan no ho ha fet.

Estem parlant de la seguretat dels banyistes de la platja i en este tema l'Ajuntament ha fallat clarament. No entenem perquè no es van comprar postes sanitàries adequadament senyalitzades.

Desitgem que el govern de Jordi Juan done una ràpida solució a estes deficiències que milloraran la seguretat dels banyistes i visitants de les nostres platges i, a més, contribuiran a mantindre i recuperar les banderes blaves de les nostres platges
que estàn obligades a tindre postes perfectament senyalitzades.