dijous, 18 de juliol del 2013

El PP demana al govern del senyor Juan que es pose a treballar per les necessitats del poble i no perda el temps desviant l'atenció dels temes importants

El Partit Popular de Tavernes demana al govern del senyor Juan que es pose a treballar per les necessitats del poble de Tavernes i no perda el temps desviant l'atenció dels temes importants i on l'executiu del Bloc i PSOE no està fent res: Polítiques contra l'atur, elaboració de pressupostos, beques de menjador, millora de la neteja, millora de la seguretat... i un llarg etcètera que ha estat oblidat pel senyor Juan i el seu equip.
 
El Grup Popular vol manifestar el seu respecte per les últimes decisions judicials que s'han donat en relació a la polèmica entre el govern del Bipartit i la regidora Karina Vercher.
 
Cap d'eixos juís tenen res a vore amb el Partit Popular, però el respecte és màxim per qualsevol decisió que vinga d'un jutge. Ara i sempre el Partit Popular ha actuat en consonància amb la legalitat vigent en el moment.
 
Pensem que l'alcalde, hauria d'ocupar-se més del poble. Cal recordar que estem davant d'un govern minoritari, que en dos anys ha estat rodejat de polémiques: Tripartit, trencament de govern, falta de pressupostos, polémiques dins de la Policia Local, despessa de diners en actes nacionalistes i retallades a les associacions... 

No hi ha hagut cap intent del senyor Juan d'acostar-se a l'oposició, de generar un consens, de fer polítiques per l'ocupació. Sols hi ha hagut una actuació del govern dictatorial i sense buscar el diàleg tan necessari en els temps actuals.