dimarts, 24 de desembre del 2013

SENTÈNCIA MOCIÓ DE CENSURA


El Partit Popular de Tavernes de la Valldigna ha tingut coneixement de la resolució judicial que desestima el recurs contenciós administratiu existent davant la decisió de la presidenta de la mesa d'edat de no permetre la votació de la moció de censura que es va intentar presentar davant el consistori.

El Grup Popular, com sempre ha fet, acata la sentència encara que no la comparteix, i estudiarà en els pròxims dies si la recorre, ja que no es tracta d'una sentència ferma.

Així mateix, el Partit Popular recorda que la moció va ser proposada atenent a unes mesures cautelars que permetien la seua presentació. Així es dedueix de l'exposició que realitza el propi fiscal. En tot moment es considera que la moció era completament legal, i que no va prosperar per no atendre la mesa d'edat a unes mesures cautelars que, amb posterioritat van ser modificades, però que en el temps de presentar la moció fixaven a l'edil Karina Vercher en el grup d'EU.

Davant un govern local en minoria de nacionalistes i socialistes, era obligació dels regidors del Partit Popular treballar directament per la nostra ciutat i els seus veïns en ser el grup més votat. 

D'altra banda, cal recordar que existeix un segon contenciós interposat pel Grup Popular davant la decisió autoritària del Bipartit de no respectar la petició de l'oposició d'incloure en un ple extraordinari una sèrie de punts vitals per a la marxa de la ciutat de Tavernes.

Aquest segon recurs segueix el seu curs davant la falta de diàleg i consens que ha mostrat el govern de Juan en temes com les excessives pujades d'impostos i en concret de la coneguda contribució urbana, parlar sobre els sous dels polítics locals, el menyspreu per serveis com el pàrquing o la piscina, la manipulació mediàtica d'un gabinet de premsa i un BIM, o la falta de consens en temes de gran importància.

Des del Grup Popular continuarem treballant per la nostra ciutat, Tavernes de la Valldigna, i pels seus veïns.

Aprofitem per a desitjar-vos unes bones festes i desitjar que el 2014 siga un any en el qual es cree ocupació.