dissabte, 28 de desembre del 2013

NNGG sol·licita que els descomptes en el Festivern siguen per a tots els jóvens de Tavernes

A principis d'octubre vam conéixer per les xarxes socials que el Festivern tornava una altra vegada a Tavernes, al novembre ens assabentem de la llista dels grups que participaran en l'edició d'enguany i de l'inici de la venda de l'anticipada d'entrades a 23 euros en punts de venda anticipats, a 23 euros mes gastos de gestió si s'adquirixen online a través d'una web catalana o a 26 euros si es compren en taquilla
Este és el tercer any que este festival se celebra en la nostra població i el Partit Popular, davant de la insensibilitat d'anys anteriors del govern dels senyors Juan i Borrás, va fer en el ple la petició que els nostres jóvens disfrutaren d'algun privilegi com un descompte en l'entrada.
Un mes després de la posada en venda de les entrades el bipartit anuncia que s'acceptava la proposta del Paritdo Popular i que haurien descomptes per a tots els jóvens de Tavernes. Fins ací tot va ser una gran notícia per als jóvens de Tavernes que acudiran al Festivern, però van afegir una condició molt important per a poder obtindre la dita rebaixa. A més de ser ciutadà de Tavernes cal tindre el carnet jove de la generalitat que té un cost de 8'24 euros; o siga que els que no tenen el carnet jove no tindran descompte i si se'l trauen ara, per a tindre descompte, el cost del carnet és superior al descompte obtingut.
Des de Noves Generacions del Partit Popular volem posar de manifest la poca preocupació pels jóvens de la nostra ciutat per part de l'actual govern. Volem destacar que la cortina de fum propagandística que el bipartit s'ha adjudicat oculta la voluntat de buscar el benefici de l'empresa que organitza el Festivern i no el dels jóvens de Tavernes posant traves perquè no tots disfruten del descompte ja que no tots disposen del carnet jove.
Entenem que el descompte únicament es farà en taquilla a tots els que complisquen els dits requisits amb un preu final de 20 euros. També denunciem la lentitud que el bipartit ja que ha anunciat el descompte un mes després de posar-se a la venda les entrades i que hi ha perjudicat els jóvens de Tavernes que han sigut previsors i ja han comprat l'entrada. Res ha informat l'ajuntament de com es pot recuperar el que han pagat de mes per les entrades.Exigim que es de solució als jóvens de Tavernes que han comprat l'entrada anticipadament i no s'han beneficiat del descompte per la lentitud de l'alcalde Jordi Juan.
Els jóvens del Partit Popular instem al govern local que pense un poc més en els habitants del nostre poble i no tant en el benefici d'empreses de fora. El Festivern és un acte de molta repercussió entre els jóvens i ja que ens aporta moltes coses positives, intenten vostés aportar alguna cosa també.