divendres, 1 de novembre del 2013

QUANTS COL·LECTORS TÉ PREVIST FER EL BIPARTIT EN ESTA LEGISLATURA?


El govern del senyor Juan vol confondre i alarmar l’opinió pública en el tema que fa referència al finançament que es va fer en 2008 dels col·lectors dels carrers Gómez Ferrer i Mitja Galta. Eixos col·lectors es pagaren, per un acord amb la concessionària del servei d’aigua potable, mitjançant la taxa que paguem tots els vallers. Eren unes obres necessàries i el govern del PP va executar-les per evitar les inundacions que es vivien en eixes zones temps enrere.

En el seu dia el PP va decidir per fer les obres, la justícia li va donar la raó en 2010 contra un recurs d’un exregidor del PSOE. Les obres es van fer, els veïns estan gaudint dels col·lectors i estan pagant-se a poc a poc. Res canviarà. No s’ha fet res amb mala fe i simplement es va mirar pel bé del poble amb unes obres necessàries per valor de més de mig milió d’euros.

El bipartit ara vol fer política amb este tema i difondre que el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana ha dictat ara, cinc anys després, que l’import dels col·lectors ha de comptabilitzar-se com a préstec. Este fet no implica cap modificació en el rebut de l’aigua, ni afecta els veïns. Simplement és un apunt comptable que marca que unes xifres vagen en un capítol o en un altre.

Va ser el PP el que va construir eixe i tants altres col·lectors en el nostre poble i ara el bipartit té ganes manipular i jugar a fer política en lloc de preocupar-se dels 2.187 aturats que tenim en la nostra ciutat.