dilluns, 11 de novembre del 2013

Demanem un Festivern amb descomptes per als jóvens de Tavernes, a cost zero per a l'ajuntament i amb mesures de seguretat



El Partit Popular ha demanat a l'alcalde, Jordi Juan, que negocie amb els organitzadors del Festivern un descompte per als jóvens de Tavernes que assistisquen a qualsevol de les activitats que es programen en este esdeveniment que, una vegada mes, torna a celebrar-se en la nostra població


Maria Ciscar, regidora del PP, ha dit que “Ja que el Festivern dóna beneficis als organitzadors a costa de l'ús de recursos i instal·lacions de la nostra ciutat entenem que els veïns de Tavernes hem de tindre algun avantatge respecte als què vénen d'altres poblacions i, per tant, se'ls han d'aplicar descomptes en les entrades de tots els concerts i activitats que es realitzen. Pel mateix motiu volem que, en tant que siga possible, contracten a empreses i personal de Tavernes”


El Partit Popular vol que el cost d'acollir una altra vegada este esdeveniment a Tavernes siga, d'una vegada per sempre, a cost zero per a les arques municipals. Tot el gasto extra de neteja, hores del personal de la brigada i de la policia ha de ser pagat pels organitzadors del Festivern i hi ha formules perquè així siga.


Els organitzadors del Festivern també han de pagar per ocupar sòl públic i utilitzar instal·lacions municipals. Si a un bar de Tavernes se li cobra per posar quatre taules i cadires en el carrer o als firers se'ls cobra per instal·lar les seues atraccions els del Festivern també han de pagar.


“Una vegada mes ens hem assabentat que el Festivern torna a Tavernes per la premsa i per les xarxes socials en compte d'haver sigut informats per algun dels membres del govern” lamenta Maria Ciscar.

El Partit Popular, a través de la regidora Inma Tudela, també ha demanat a l'alcalde que “exigisca als organitzadors les màximes mesures de seguretat en les instal.lacions que muntaran per als concerts i que no es tornen a encendre torxes dins de la carpa ni situacions de perill semblants”