dimecres, 10 d’abril del 2013

L’AJUNTAMENT CONSENTEIX ABOCAMENTS IL•LEGALS EN LA ZONA DE MARJALETES

El Partit Popular de Tavernes considera inadmissible i vol denunciar la sèrie d’abocaments que el Tripartit liderat per Jordi Juan ha consentit en la zona de Marjaletes.
 
Des de fa setmanes, els veïns han de vore com resten immobilitzats allí una gran quantitat d’abocaments que es corresponen amb els materials retirats de la Nit de la Cremà de falles.
Els abocaments a Marjaletes son materials retirats de la Nit de la Cremà de Falles fa 20 dies
El Partit Popular considera que han passat massa dies, quasi un mes, sense que eixes deixalles foren retirades. Realment pensem que mai haurien d’haver-se tirat en eixa zona. L’ajuntament ha de donar exemple als veïns i els seus abocaments han d’estar totalment controlats i en els llocs adequats, no tirats en una de les zones més transitades de Tavernes.
Una vegada més el Tripartit del senyor Juan mostra la seua doble cara. És capaç de tirar tones i tones de deixalles en la via pública, però resulta intractable a l’hora de denunciar els veïns per qualsevol fet molt menys greu.

L’ajuntament ha actuat de forma negligent. Eixe abocament potser un perill perquè es poden donar casos de menors que juguen per la zona i puguen fer-se mal. A més, l’ajuntament no està sent un exemple, més aviat el que fa amb eixa actitud de deixadesa és fomentar que es puguen donar altres abocaments incontrolats en diferents punts del terme.

Li demanem al Tripartit del senyor Juan que reaccione, que siga un exemple i no done fum en un tema tan important com és la neteja.

Ja són massa les vegades que el Tripartit ha mostrat poca sensibilitat en els propis abocaments que fa. Cal recordar que ja es feren abocaments incontrolats quan es va netejar la Séquia Mare, així com es van deixar piles i piles de llenya de les paelles de festes del poble sense cap control en la zona de la Torre de Guaita. Ara sols faltava superar-se una vegada més permetent uns abocaments molts greus a ulls de tots que no fan més que donar un mal exemple de l’actitud que cal tindre per a tindre el terme net. Si l’ajuntament no és el primer en acatar la llei, mal està anant este Tripartit.