dissabte, 19 d’octubre del 2013

MANIFEST DIA CONTRA EL CANCER DE MAMA




Amb motiu del 19 d'octubre, Dia de Lluita contra el Càncer de Mama, Noves Generacions de Tavernes de la Valldigna vol sumar-se a la batalla contra aquesta malaltia.

Avui és un dia per a prendre consciència d'aquesta realitat. A Espanya, cada any, 22.000 persones són diagnosticades de càncer de mama, quasi totes elles són dones, és significatiu la dada, ja que, 1 de cada 8 dones tindrà càncer de mama al llarg de la seua vida. La lluita contra el càncer és difícil perquè és un enemic feroç. No obstant açò, són moltes les batalles guanyades, i les que es guanyaran. Cal mirar al futur amb esperança, amb informació, prevenció, tractaments adequats i recerca.

Des de Noves Generacions de Tavernes recolzem quantes iniciatives sorgisquen en la lluita contra aquesta malaltia. Està demostrat que el 90 % dels casos que són detectats a temps conclou de forma positiva. Així i tot, queda molt camí per recórrer. Les dones que pateixen aquesta malaltia i les seues famílies són les protagonistes d'aquest dia.

Comptem amb el millor sistema sanitari del món i cal aprofitar-ho. Com més gran siga el coneixement que tinguem sobre la malaltia, major serà la nostra conscienciació.

Des de Noves Generacions volem reconèixer la labor de metges, investigadors, associacions i, especialment, a tots aquells l'exemple dels quals desuperació ha de servir-nos d'estímul.